DVD, MP3 og BØGER MED HYPNOSE

Jacob Strachotta udgav i 2005, med stor succes, de to eneste dansksprogede hypnose dvd’er til dato “RØGFRI EN GANG FOR ALLE” og “SLANK EN GANG FOR ALLE, der begge sælges i detailhandlen. I 2009 blev der udgivet to bøger på politikens forlag røgfri på seks dage og slank på 6 uger.

For prismæssigt at kunne tilbyde alle en mulighed for at få forandring med hypnose bruger Jacob Strachotta en stor del af sin tid på at udvikle nye hypnose produkter. Han har også udgivet bøger om hypnose på Politikens Forlag.

RADIO, TV OG ARTIKLER MED HYPNOSE:

Jacob Strachotta har deltaget i mange radio og tv-programmer samt artikler til diverse uge og månedsblade. Han har været på kanalerne DR1, DR2, TV2, TV 3, og Kanal5. Jacob Strachotta har, i forbindelse med at kurere fobier, højdeskræk og flyskræk, vist hypnosens kraftige effekt. Derudover har Jacob Strachotta, i samarbejde med Kanal5 og Metronome, lavet programserien HYPNOSENS MAGT på 6 afsnit, et underholdningsprogram om HYPNOSE som fænomen.

Jacob Strachotta har modtaget flere anerkendelser for sit arbejde med hypnose i Danmark. Vi har blandt andet modtaget internationale anerkendelser, haft besøg af minister Carsten Hansen og fået iværksætterprisen i 2011. Det seneste nye kan altid læses på bloggen.

APPS

I 2016 blev appen HelloMind udgivet som indeholder 250 forskellige hypnose sessioner. Den mest downloadede dansksprogede selvudviklingsapp i Danmark. Den findes også på engelsk.

Andre ting fra Hypnotisør og hypnoterapeut Jacob Strachotta.